Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2018 9:33
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Vin Diesel bude v Praze natáčet komiksovku Bloodshot. Ta bude prvním filmem z plánovaného univerza

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hlavní město Česka bude v letošním roce plné hollywoodských hvězd.

Po úspěchu komiksových světů od Marvelu a DC se do víru kinematografie dere další hráč – Valiant Comics. Ten má dohodu se Sony o natočení hned pěti filmů, které nastartují jeho vlastní univerzum.

Vůbec první film bude sólovka Bloodshota, nejoblíbenější postavy Valiantu. Natočí jej Dave Wilson a hlavní roli Raymonda Garrisona si zahraje herec, který si loni vydělal třetí největší balík ze všech – Vin Diesel

A ačkoli se nejprve hovořilo o tom, že natáčení bude probíhat v Budapešti, nové zprávy upřesňují, že filmařská lokace bude v Praze. Vin Diesel prostředí českého hlavního města zná již z natáčení xXx, a jelikož má první klapka padnout už v červnu (júl), stále zde bude přítomen štáb nového Spider-Mana.

Vin Diesel bude v Praze natáčet komiksovku Bloodshot. Ta bude prvním filmem z plánovaného univerza
Zdroj: Gage Skidmore

Pokud tedy hodláte v létě narazit na hollywoodskou hvězdu, v hlavním městě Česka se vaše šance rapidně zvyšují. 

Co se týče samotného Bloodshota, tak jeho speciální schopnosti spočívají v přítomnosti tisíců nanobotů v jeho krevním oběhu. Díky tomu se dokáže sám léčit, má nadlidskou sílu a dokáže měnit svoji podobu. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, natáčení by však mělo skončit někdy v prosinci (december) letošního roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse