Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2018 19:59
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Herci ze Stranger Things chtějí za 3. sérii 10krát větší platy. Ohrozí to natáčení, nebo si děti finančně polepší?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Obrovská popularita seriálu se odrazí i na účtech jednotlivých herců.

Herci ze Stranger Things, včetně těch mladých, si s třetí sérií výrazně finančně polepší. Pokud již máte čelit nástrahám temného Upside Down, tak ať za to máte pořádně zaplaceno, no ne?

Samozřejmě, je to zejména díky tomu, že seriál se stal neuvěřitelně populárním a na třetí sérii se už nyní třese celý zástup fanoušků. Celkově dostanou herci zaplaceno o 1200 % více.

Nejvíce za svou práci dostanou David Harbour (Jim Hopper) a Winona Ryder (Joyce Byers), nasledovaní Finnem Wolfhardem (Mike), Gatenem Matarazzem (Dustin), Calebem McLaughlinem (Lucas) a Noahem Schnappem (Will).

Ve třetí kategorii se nachází Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) a Joe Keery (Steve).

Herci ze Stranger Things chtějí za 3. sérii 10krát větší platy. Ohrozí to natáčení, nebo si děti finančně polepší?
Zdroj: Netflix

Co se týče jedné z hlavních hvězd, oblíbené Millie Bobby Brown (Eleven), tak ta má svou vlastní speciální kategorii, která se nachází někde mezi platem dospělých a dětských hrdinů. V předchozí sérii vydělali Harbour a Ryder za epizodu 100 tisíc a 80 tisíc dolarů.

Dětští herci si připsali kolem 20 tisíc. S třetí sérií však dospěláci dostanou 350 tisíc za epizodu a děcka 250 tisíc. Dyer, Heaton a Keery si přilepší na 150 tisíc, Millie Bobby Brown dostane za epizodu přibližně 300 tisíc.

Kromě toho ji uvidíme i v prvním kino filmu. Tím bude Godzilla: King of the Monsters. Zahraje si také hlavní roli v projektu Enola Holmes Mysteries.

Herci ze Stranger Things chtějí za 3. sérii 10krát větší platy. Ohrozí to natáčení, nebo si děti finančně polepší?
Zdroj: Netflix

Finn Wolfhard se již úspěšně uchytil ve výborném hororu It, zahraje si i v chystané dramatu The Goldflinch. David Harbour zase ztvární nového Hellboye v připravovaném rebootu.

Produkce Stranger Things 3 by měla začít 23. dubna 2018 a počítá se, že premiéry bychom se měli dočkat v roce 2019 (ačkoliv oficiálně to potvrzeno zatím nebylo, tak snad se seriál nebude odkládat).

Domů
Sdílet
Diskuse