Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2017 16:28
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

It boří kasovní rekordy už v první den promítání. Skvělý horor přišlo zhlédnout více lidí než Deadpoola

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už pár týdnů víme, že It prolomí mnoho kasovních rekordů. A začíná to hned v první promítací den.

Abychom šli popořádku: It si zapsalo v USA 3. největší letošní promítací den se sumou 13,5 milionu dolarů. Předběhli ho jen Strážci galaxie se 17 miliony a Kráska a zvíře s 16,3 milionu. Zároveň se jedná o nejvýdělečnější R rating opening v první promítací den, nejvýdělečnější horor, nejvýdělečnější zářijový titul a také nejvýdělečnější snímek dle Kingovy předlohy.

Uvidíme, jaké rekordy pokoří po víkendu, to se ostatně dozvíte už velmi brzy, pokud budete na našem webu hledat pravidelný box office. Ve Spojených státech amerických byli na It dokonce zvědavější než na Deadpoola, který si z premiér odnesl 12,7 milionu dolarů. It má slušný náběh vydělat v USA jen za první víkend 80 až 100 milionů dolarů, klidně i více, pokud nás Státy opět překvapí. Jedno je však jisté, kasovní zklamání z toho pro studio Warner nebude. To už naplno pracuje na tom, aby do kin v roce 2019 zavítal druhý díl.

Domů
Sdílet
Diskuse