Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2017 12:08
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Další James Bond vtrhne do kin na konci roku 2019. Zahraje si ho opět Daniel Craig nebo ho nahradí Idris Elba?

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Kromě data premiéry zatím tvůrci o další bondovce mlčí.

Díky producentům nadcházející bondovky si můžeme zakroužkovat datum v kalendáři. V pondělí totiž oznámili, že premiéra v USA proběhne 8. listopadu 2019, přičemž ve Velké Británii proběhne o den nebo dva dříve. Už 25. film s nejznámějším fiktivním agentem a špiónem je však nadále zahalen pod rouškou tajemství. Neznáme jeho příběh, podnázev a pořád vlastně ani nevím to nejdůležitější, a tedy to, kdo si slavného špiona zahraje. V posledních čtyřech Bondech hrál hlavní roli Daniel Craig, ale po jeho slovech z roku 2015, kdy prohlásil, že by si raději podřezal zápěstí, než by měl tuto roli znovu absolvovat, jsme měli o jeho znovuobjevení v roli Bonda jisté pochybnosti

Callum McDougall, výkonný producent série filmů s Jamesem Bondem, však minulý rok pro rádio BBC řekl, že Daniel Craig by byl první volbou pro tuto roli. Ten se navíc i vyjádřil, že své prohlášení přehnal a do role by se rád vrátil. Mezitím se však rozběhly různé spekulace a mluvilo se o hercích jako Idris Elba, Tom Hiddleston nebo Tom Hardy, kteří by mohli Craiga zastoupit. Kdo si však v nadcházející bondovce, kterou píší scénáristé předešlých čtyř dílů Neal Purvis a Robert Wade, ve skutečnosti zahraje, je zatím otázka pouhých dohadů. Spíše to však vypadá, že to bude opět Daniel Craig. To potvrzují i anonymní zdroje magazínu NY TimesKdo by se vám v roli Agenta 007 zamlouval nejvíce?

Další James Bond vtrhne do kin na konci roku 2019. Zahraje si ho opět Daniel Craig nebo ho nahradí Idris Elba?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Zpět
Sdílet
Diskuse