Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2017 19:26
Čas čtení 0:00
Ján A.

Mstitel Jackie Chan se představí společně s Piercem Brosnanem ve filmu The Foreigner od režiséra Jamese Bonda

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jackie Chan tentokrát nepředvede své komické kreace.

Quan (Jackie Chan) si žije velmi klidný život až do momentu, kdy přijde o svou dceru během bombového atentátu. Útok mají na svědomí členové skupiny IRA (Irská republikánská armáda). Quan kontaktuje příslušné orgány, zřejmě s jistými usvědčujícími důkazy. Právě zde přichází do kontaktu s Liamem Hennessyim (Pierce Brosnan). Nicméně, jejich společné cesty se velmi rychle rozejdou. Qaun je však odhodlán pomstít smrt své dcery. Premiéra novinky je naplánována 30. září 2017 v Číně.

Mstitel Jackie Chan se představí společně s Piercem Brosnanem ve filmu The Foreigner od režiséra Jamese Bonda
Zdroj: gscmovies.com

Co zatím víme o této novince? Půjde o akční thriller s plánovaným rozpočtem 35 milionů dolarů. O režii se postará šikovný Martin Campbell (James Bond - Casino Royale, James Bond - Golden Eye, The Mask of Zorro). Předním scenáristou je David Marconi (Enemy of the State, The Dark Side of the Moon). Film vychází z románu s názvem The Chinaman od spisovatele Stephena Leathera, který vypomohl i při psaní scénáře. Hlavní herecké duo tvoří Pierce Brosnan a Jackie Chan. Doplní je méně známí herci jako Stephen Hogan, Sean Campion, Charlie Murphy, Rory Fleck-Byrne, Branwell Donaghey, Kornelia Horvath a Joe Watts. Myslíte, že snímek uspěje v těžké konkurenci?

Domů
Sdílet
Diskuse