Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2017 16:19
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Chris Pratt plánuje točit film o schizofrenikovi, jehož další osobnosti jsou viking, kovboj a ninja

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na adaptaci komiksu Cowboy Ninja Viking si zřejmě ještě dlouho počkáme, ale Chris Pratt je odhodlaný vše dotáhnout do konce.

Podle vycházející hollywodské hvězdy Chrise Pratta se stále můžeme těšit na filmovou adaptaci komiksu Cowboy Ninja Viking. Ten se točí kolem muže jménem Duncan, který je členem zpravodajské jednotky tvořené pacienty trpícími schizofrenií. Mezi jeho další osobnosti patří viking, kovboj a ninja a jeho úkolem je najít ztracené členy jeho jednotky. Sám Chris Pratt je s adaptací komiksu spojován už od roku 2014 a právě jeho pozornost směrem k tvorbě projektu se zdá být klíčovou. V rozhovoru pro magazín Collider prohlásil, že se nejedná o vtip a film opravdu vznikne. Zatím ještě nebyl vybrán režisér, ale již nyní víme, že projekt zaštítí Universal

A ačkoli se zdá, že se věci kolem natáčení Cowboy Ninja Viking začínají hýbat směrem kupředu, Chris Pratt má na nejbližších několik měsíců opravdu nabitý diář. Účinkovat bude v pokračování Jurského světa, Avengers: Infinity War a samozřejmě Guardians of the Galaxy Vol. 3. A za druhé jsou už od začátku k natáčení připojeni scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick, kteří se však momentálně naplno věnují scénářům pro Deadpoola 2 a Zombieland 2. S přimhouřenýma očima by tak natáčení mohlo začít nejdříve příští rok. Tak jako tak, Chris Pratt je očividně projektu velmi nakloněn a zřejmě udělá vše pro to, aby ho na stříbrná plátna protlačil.

Chris Pratt plánuje točit film o schizofrenikovi, jehož další osobnosti jsou viking, kovboj a ninja
Zdroj: CinemArt

Domů
Sdílet
Diskuse