Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2016 18:57
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Kráľ Artuš od Guya Ritchieho na prvých obrázkoch s legendárnym rytierom a záporákom

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V ďalšej verzii známej britskej legendy, ktorá tentokrát ponesie názov King Arthur: Legend of the Sword, sa proti sebe postavia Charlie Hunnam a Jude Law.

Chystaná snímka King Arthur: Legend of the Sword (starší názov Knights of the Roundtable: King Arthur už neplatí), prostredníctvom ktorej nám známy režisér Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Snatch) predstaví svoju verziu príbehu o legendárnom rytierovi, je na nové informácie skúpa už pomerne dlhšiu dobu, a preto sme naozaj radi vždy, keď sa v súvislosti s vyššie spomínanou adaptáciou objaví hoci aj tá najmenšia drobnosť. A dnes máme konečne dôvod na radosť, pretože americký magazín Entertainment Weekly zverejnil dve nové fotografie s hlavnými postavami. Zatiaľ čo Charlie Hunnam (Pacific Rim, seriál Sons of Anarchy) sa nám ako Artuš odhalil už dávnejšie, s jeho náprotivkom Vortigernom, ktorého stvárni nemenej talentovaný Jude Law (Spy, Side Effects), sme oficiálnu česť ešte nemali. Aby sme vás teda nezdržovali zbytočnými rečami, tak iba dodáme, že film by mal na naše územie doraziť 23. marca 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť o všetkých ďalších zaujímavostiach či podstatných informáciách nielen o príbehu, ale aj o predlohe, ktorou sa Ritchie inšpiroval, vstúpte do tohto vlákna. Snáď sú tieto obrázky predzvesťou blížiaceho sa traileru.

Kráľ Artuš od Guya Ritchieho na prvých obrázkoch s legendárnym rytierom a záporákom
Zdroj: Entertainment Weekly
Kráľ Artuš od Guya Ritchieho na prvých obrázkoch s legendárnym rytierom a záporákom
Zdroj: Entertainment Weekly
Domů
Sdílet
Diskuse