Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 14:52
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Kadeřníka Cristiana Ronalda našla uklízečka ubodaného v jeho hotelovém pokoji

NEWS
Uložit Uložené

Uklízečka scénu popsala jako masakr.

Muže, kterého našla uklízečka mrtvého na hotelu v Curychu, už identifikovali. Je to Ricardo Marques Ferreira, vlasový stylista Cristiana Ronalda. Našli ho v pátek odpoledne na jeho posteli s četnými bodnými ranami, informuje Newsweek.


Kaderníka Cristiana Ronalda našla upratovačka mnohonásobne dobodaného v jeho hotelovej izbe
Kaderníka Cristiana Ronalda našla upratovačka mnohonásobne dobodaného v jeho hotelovej izbe Zdroj: facebook/Ricardo Marques Ferreira

Uklízečka, která ho našla, tvrdí, že se chystala uklidit jeho pokoj, když ho našla. Scénu popsala jako „masakr“. „Ležel na posteli, všude byla krev a v těle měl několik ran,“ řekla. Dodala, že v pokoji byl výrazný zápach alkoholu. Na recepci později přiznali, že jim volalo několik hostů se stížností na hluk, který vycházel z jejich pokoje.

Vražedná zbraň se na místě nenašla, ale od té doby policie už zatkla jednoho podezřelého, který je podle všeho z Brazílie. Zatím k incidentu nebyl vydán žádný oficiální komentář, místní policie jen potvrdila, že se to stalo. Neznáme ani motiv činu, policie v prohlášení tvrdí, že vše je předmětem vyšetřování.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu 16. září 2019 11:47
Domů
Sdílet
Diskuse