Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2019 12:36
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

McDonald's spouští spolupráci s Dáme jídlo. Jídlo ti doručí do 20 minut

NEWS
Uložit Uložené

Dobré zprávy pro všechny milovníky Cheeseburgerů nebo Big Maců.

Listopad se ponese ve znamení donášek McDonaldu. Od úterka je možné si nechat doručit skrze donáškovou společnost Dáme jídlo až k vám do práce nebo domů, a to ze 73 restaurací po celé republice. Americký fastfoodový gigant si od spolupráce slibuje vyhnutí se faux-pas, které si v roce 2016 způsobilo rozvozy „zdarma“ KFC. S informací přišlo Aktuálně.cz.

Doporučeno
McDonald's testuje veganské burgery McDonald's testuje veganské burgery 27. září 2019 17:05

Minulý rok si bylo možné v Praze objednat McDonald přes Uber Eats, dnes už to bude možné skrze Dáme jídlo, a to i v Brně, Ostravě a nebo třeba i v Jihlavě. Na seznam poboček se můžeš podívat tady. 

„S naší službou McDelivery reagujeme na stále rostoucí poptávku po rozvozu jídla z našich restaurací. Společnost Dáme jídlo je svým celorepublikovým pokrytím ideálním partnerem pro rozšíření služby McDelivery i do menších měst," uvedla pro Aktuálně.cz mluvčí McDonald’s v Česku Zuzana Svobodová.

Kolik to bude vlastně stát a jak dlouho k tobě jídlo pojede? Dáme jídlo přišlo s časem, který se zdá být opravdu na hranici proveditelnosti: když si zákazník objedná jídlo v minimální hodnotě 69 korun, doručí objednávku do 20 minut a zaplatí za to pouze 39 korun. 

Podle šéfa Dáme jídlo Filipa Fingla, jak se zmínil pro Aktuálně, je nabídka platná pro zákazníky, kteří bydlí do desíti minut od označené restaurace. Nabídka se tak prý dotkne až dvou milionů lidí. Do dnešního dne si bylo možné burgery objednat skrze Uber Eats, který za 49 korun dovezl objednávku po Praze kamkoliv.

Doporučeno
Muž na Islandu živě streamuje záběr na 10leté menu z McDonald's. I po dekádě stále vypadá čerstvě Muž na Islandu živě streamuje záběr na 10leté menu z McDonald's. I po dekádě stále vypadá čerstvě 2. listopadu 2019 12:16

Cenou za rozvoz položenou poměrně nízko reaguje McDonald's na chybu svého konkurenta KFC, který v roce 2016 s pompou oznámil rozvážku zdarma, do které se ale započítávala položka jistého „komplexu dílčích kroků“ k doručení. Dnes má KFC v nabídce například možnost vyzvednutí internetové objednávky na nejbližší pobočce.

Domů
Sdílet
Diskuse