Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2019 16:25
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Video zachytilo cizince útočícího nožem v pražském metru, napadl čtyři osoby

NEWS
Uložit Uložené

Čtvrteční řádění cizince s nožem mu může vynést pěkně dlouhou dobu za mřížemi.

Sedmatřicetiletý cizinec byl obviněn z trestného činu loupeže po čtvrtečním incidentu v metru, kde se s nožem snažil jednoho cestujícího okrást. Další tři následně napadl. Policisté ze speciální pořádkové jednotky jej však zvládli zpacifikovat a nikdo nebyl zraněn. Informaci přinesla Policie ČR.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Policie dostala ve čtvrtek 31. října kolem 15. hodiny několik telefonátů, že se v pražském metru na zastávce Hloubětín objevil ozbrojený maskovaný muž mluvící ruským přízvukem, jenž míří do stanice Palmovka. Cizinec prý přistoupil k jednomu z cestujících, třiadvacetiletému muži, s nožem a chtěl po něm cigarety a peníze. Ten se mu však po neuposlechnutí výzvy vysmýkl a zavolal policii.

„Po vyhodnocení kamerových záznamů, kriminalisté zjistili, že muž zkoušel napadnout staršího muže s berlí, mladíka v černé bundě a dokonce i muže s dítětem. Vzhledem k těmto skutečnostem žádáme očité svědky a další poškozené, kteří v inkriminovanou dobu cestovali metrem a potkali muže na záběrech, aby se ozvali na linku 158," prosila všechny svědky policejní mluvčí Violeta Šiřišťová.

Za své řádění může být cizinec řádně odměněn soudem, jelikož mu za loupež může hrozit až 10 let vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse