Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2019 15:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Christian Bale už kvůli roli nikdy nebude drasticky hubnout a tloustnout. Za posledních 20 let nabral a shodil více než 250 kilo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bale už v minulosti hovořil o tom, že mu tyto skoky v hmotnosti začaly způsobovat problémy.

Christian  Bale už od počátku své kariéry neváhal kvůli roli zhubnout, nebo naopak přibrat desítky kil. Zpočátku své diety a tréninkové plány ani nediskutoval tak, jak by se patřilo, což se mu nejednou zdravotně vymstilo.

Doporučeno
Christian Bale podnikl další extrémní přeměnu. Z Dicka Cheneyho se za pár týdnů stal automobilový mechanik Christian Bale podnikl další extrémní přeměnu. Z Dicka Cheneyho se za pár týdnů stal automobilový mechanik 16. srpna 2018 15:32

Baleovi je dnes 45 let a za sebou má další extrémní přeměnu z Dicka Cheneyho na závodníka Kena Milese. Shodil dalších pár desítek kilo, a to za rekordní dobu. Jak ale později sám přiznal, tělo mu to začíná vracet a on se nechal slyšet, že by s těmito proměnami už mohl skoncovat. Totéž potvrzuje i v nejnovějším rozhovoru pro Entertainment Weekly, kde spolu s Mattem Damonem a režisérem Jamesem Mangoldem rozebírají jejich blížící se film Ford vs Ferrari.

Zdá se tedy, že časy, kdy jsme obdivovali jeho neuvěřitelnou disciplínu, jsou navždy pryč. Nás to jen těší. Ty transformace byly úchvatné a Baleovi nepochybně pomohly zlepšit své spojení s postavou (což on sám říkal mnohokrát), ale pokud se to má dít na úkor jeho zdraví, nějak bez nich vydržíme (a možná se Bale nechá přemluvit na protetiky a CGI).  

Ford vs. Ferrari / Le Mans 66 dorazí do našich kin již tento čtvrtek

Domů
Sdílet
Diskuse