Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 7:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian potají najala 5 psychologů, kteří mají dohlížet na mentální zdraví Kanyeho Westa na turné

HUDBA
Uložit Uložené

Kanye West se během posledního turné psychicky zhroutil natolik, že přerušil koncert, vynadal nejznámějším lidem na planetě a zbytek koncertů neodehrál.

Kim Kardashian ještě nezapomněla, co se stalo během Saint Pablo tour k albu The Life of Pablo Kanyeho Westa a nechce, aby se problémy opakovaly. Raper psychicky nezvládl tlak během série zastávek napříč Spojenými státy a na jednom z koncertů vybuchl natolik, že ho už ani nedokončil.

Na internet se pak dostalo 17minutové video, ve kterém na pódiu otevřeně a tvrdě kritizuje například Beyoncé, Jay Zho, tehdejší kandidátku na prezidentku Hillary Clinton nebo CEO Facebooku Marka Zuckerberga. Následně zrušil všechny další zastávky turné a byl na jistý čas hospitalizován.

Doporučeno
Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha 21. října 2019 9:22

Aktuálně jako prevenci Kim potají najala 5 psychologů, kteří mají Kanyeho mentální zdraví sledovat během chystaného turné k nedávno vydanému gospelovému projektu Jesus is King, informuje Radar Online na základě informací od lidí blízkých rodině.

Zatím není jasné, jakým způsobem by měly být profesionální terapeuti maskovaní, protože je ale již informace medializována, pravděpodobně se o tom i tak Kanye dozví. Kim ale konstatuje, že kdyby mu o svých plánech řekla dříve, než je zajistila, její manžel by nebyl nadšený.

Doporučeno
Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo 8. listopadu 2019 10:14
Domů
Sdílet
Diskuse