Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 8:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Indie natáčí vlastní verzi Forresta Gumpa. Takto bude vypadat bollywoodský Tom Hanks

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Milovníci indické kinematografie se mají na co těšit.

Bollywoodský Forrest Gump? Věru ano. Jeho premiéra je dokonce blíž, než by se mohlo zdát. Jak informuje The Hollywood Reporter, na bollywoodském remaku v současné době aktivně pracují studia Viacom18 Studios a Aamir Khan Productions. Druhé z jmenovaných studií dokonce patří hlavní hvězdě indické verze Forresta Gumpa – Aamiru Khanovi.

Aamir ve snímku s názvem Laalej Singh Chaddha ztvární postavu obyčejného Sikha, který se jakýmsi zázrakem dokáže pokaždé objevit při různých historických událostech. Podobnost s americkým hrdinou Forrestem je tedy v této rovině více než zjevná. Co se ale týká vzezření, snad málokdo by řekl, že na níže přiložené fotografii vidíme indickou verzi Forresta.

Domácí publikum zřejmě bollywoodský remake Gumpa neocení tak jako tamní diváci, ale musíš uznat, že už jen při zamyšlení se nad tím, jak se tvůrci filmu poperou s některými ikonickými scénami, se ti vykouzlí menší úsměv na tváři. Kdybys měl tedy o Laalej Singh Chaddha zájem, zapiš si do kalendáře datum 25. prosince 2020, kdy má snímek naplánovanou svoji premiéru.

India pripravuje vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať
India pripravuje vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať

Krátké teaser video

Domů
Sdílet
Diskuse