Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 6:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho přítelkyně útočí na všechny rapery: Dissujete jej, jen když si chcete udělat promo, nemůžete se s ním srovnávat

NEWS
Uložit Uložené

Jade komunikuje přesně jako duhový Daniel těsně předtím, než jej zavřeli a obvinili z trestných činů, díky kterým mohl dostat doživotí.

Tekashiho fanoušci odpočítávají poslední dny, než se definitivně dozví, zda bude raper propuštěn poté, co splnil svou část dohody s federální policií. Soudní proces se bude konat 18. prosince a pokud půjde vše podle plánu, 6ix9ine může ještě letos naplno rozjet svou hudební kariéru.

Naznačují to i aktuální slova jeho přítelkyně Jade, která při něm stála během celého uplynulého roku, který strávil za mřížemi. Občas veřejnost informovala o tom, jak se duhový Daniel má a zprostředkovala jeho vzkazy sledovatelům na Instagramu.

Doporučeno
Známý raper si údajně objednal Tekashiho likvidaci u šéfa jeho vlastního gangu. Nahrávku pustil raperovi soud Známý raper si údajně objednal Tekashiho likvidaci u šéfa jeho vlastního gangu. Nahrávku pustil raperovi soud 22. září 2019 7:53

Tentokrát však věnovala vzkaz všem hejterům a obzvláště interpretům, kteří Tekashiho během posledních 12 měsíců dissovali. Řeč je o jménech jako 50 Cent, Snoop Dogg nebo The Game, kteří podle Jade vždy soustředili svou pozornost na urážení 6ix9ine za udavačství právě když vydávali své hudební projekty, aby na sebe obrátili média.

Jade dodává, že žádný z těchto interpretů nedosahuje čísel jako Tekashi a nikdy se jim to ani nepodaří. 

Domů
Sdílet
Diskuse