Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

I když ze začátku nevydělával, stálo to za to. Kali má vlastní dálnici, kterou se řítí nebezpečnou rychlostí

HUDBA
Uložit Uložené

Kali představuje další videoklip z alba Ale Ne, na kterém se objevují i mladí interpreti Terapia.

 n

Kali navzdory původním vyjádřením o potenciálním konci kariéry změnil názor a během uplynulých měsíců pracoval na dalším sólovém projektu, se kterým se mu zatím daří zaznamenávat slušná čísla. Zároveň přitom bez problémů i nadále vyprodává velké sály, což však bere jako samozřejmost už několik let.

Nyní se fanoušci dočkali i dalšího videoklipu z nového projektu Ale Ne, konkrétně ke skladbě Highway, kde se na spolupráci objevují dva interpreti, kteří si říkají Terapia. Kali na jejich adresu napsal, že je podporuje již od úplných začátků. Právě účast na takto ostře sledovaném projektu by jim mohla dodat dostatek pozornosti, aby intenzivně rozjeli vlastní kariéru.

Text skladby se nese v duchu toho, že se Kali vydal vlastní cestou, čemuž přizpůsobil i další metafory. Dodává, že to stálo za to, i když mu na začátku hudba nevydělávala žádné peníze. Dnes už však vidí, že to mělo smysl. O hudební produkci se výjimečně nepostaral Peter Pann, ale Jurgiano.

Domů
Sdílet
Diskuse