Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 14:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

50 nejočekávanějších filmů roku 2020

50 nejočekávanějších filmů roku 2020
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na jaké filmy se v roce 2020 těšíme nejvíce?

V minulých článcích jsme se už podívali na nejlepší horory tohoto roku, komiksovky či zklamání. Všechny články shrnující filmový a seriálový rok 2019 najdeš v tomto vlákně (ještě jich pár přibude).

My se pomaličku můžeme začít dívat směrem dopředu, a tedy k nejočekávanějším filmům příštího roku. I tentokrát jsme seznam rozdělili podle žánrů, a tak se dočkáš nejočekávanějších komiksovek, sci-fi, hororů a podobně. Tuto TOP 50 rozdělíme na dvě části.

Doporučeno
10 nejlepších hororů roku 2019 10 nejlepších hororů roku 2019 11. prosince 2019 15:30



1. Knives Out – 9. ledna (r. Rian Johnson)

Knives Out jsme do TOP 50 zařadili už loni, a tak si jen shrneme, že za scénářem i režií stojí Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi, Looper) a kromě Daniela Craiga a Christophera Plummera si zahraje například i Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford či Ana de Armas. Craig si zahraje postavu detektiva a Knives Out je už nyní jedním z nejlépe hodnocených filmů roku, takže se můžeš těšit do kina.

Domů
Sdílet
Diskuse