Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 6:30
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Elon Musk jezdil v Cybertrucku po nočním Los Angeles a svalil dopravní značku

TECH
Uložit Uložené

Musk se rozhodl vyzkoušet si novou Teslu a převážel se po Malibu.

Elon Musk teprve nedávno představil svůj nový Cybertruck. Spojuje unikátní design, neprůstřelný exteriér a elektrický pohon. Cenovka je samozřejmě hodná tohoto skvostu: sice na trh se vozidlo dostane až někdy v roce 2021, už nyní však víme, že by mělo stát přibližně 40 tisíc dolarů. Podle Business Insider si ho už i předplatilo více než čtvrt milionu lidí – za symbolických a vratných 100 dolarů.

Doporučeno
Elon Musk představil Tesla Cybertruck s designem obrněného vozidla. Má tři motory a jezdí na elektřinu Elon Musk představil Tesla Cybertruck s designem obrněného vozidla. Má tři motory a jezdí na elektřinu 22. listopadu 2019 9:14

Ignoroval značku, kterou nakonec svalil

Podle The Verge má Cybertruck výrobní SPZ, která v USA umožňuje prototypům, které ještě neprošly kontrolou, za určitých podmínek jezdit po silnicích. Tato pravidla však pravděpodobně nepočítají s tím, že řidič (v tomto případě sám Elon Musk) ignoruje značku se zákazem odbočení, odbočí a přitom svalí tutéž dopravní značku. Prohlédni si to na videu níže.

Musk zjevně neodolal a ve svém novém vozidle se vozil po nočním Malibu. Mezi prvními o tom informovali TMZ. Samozřejmě, jeho Cybertruck hned přilákal množství zvědavců, díky čemuž máme videozáběry i fotografie.

Domů
Sdílet
Diskuse