Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 14:48
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Součástí módní přehlídky značky Desigual byly hromadné orgie. Zapojila se i dcera Madonny

MÓDA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Někteří přehlídku považují za umění, jiní za zvrácenost.

Nedávná módní přehlídka španělské značky Desigual na pláži v Miami vyvolala pořádnou vlnu diskusí. V rámci show se totiž modelky a modelové na scéně začali svlékat, osahávat, líbat a provádět různé další něžnosti. Nakonec došlo až k simulaci hromadných orgií.

Jak informuje The Independent, na scéně se objevilo přibližně 30 modelů a modelek, mezi nimi dokonce i dcera zpěvačky Madonny, 23letá Lourdes Leon. Ta se nejprve ukázala na molu, později se ale zúčastnila simulace skupinového sexuálního aktu.

Doporučeno
Po mole se procházeli nazí. Česká designérka tvrdí, že na planetě je už šatstva dost Po mole se procházeli nazí. Česká designérka tvrdí, že na planetě je už šatstva dost 2. září 2019 14:53

Scéna začala tím, že se Lourdes, společně s dalšími modely, rozdělili do dvojic a postupně se začali navzájem líbat a svlékat. Madonnina dcera se společně s modelkou, se kterou tvořila pár, nacházela v přední části celé scény.

Značka Desigual nazvala přehlídku „Love Different“ a prý mělo jít o prezentaci nejzákladnějšího a nejuniverzálnějšího aktu lásky, kterým má být polibek. „Sdílejte tuto zprávu lásky, multikulturalismu a rozmanitosti,“ píše katalánská značka v popisu přehlídky na Instagramu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Desigual (@desigual),

Domů
Sdílet
Diskuse