Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2019 19:29
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Influencer bez zábran: Kvôli kúpe domény sa vyhrážal a poslal za majiteľom ozbrojeného muža, skončilo to streľbou

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Odsúdili ho na 14 rokov vo väzení.

Instagram si už toho prežil veľa. Ale to, čo sa stalo naposledy v súvislosti s americkým influencerom, je už naozaj príliš. Rossi Lorathio Adams II, známy pod prezývkou Polo, mal niekoľko instagramových účtov, na ktorých publikoval kontroverzný obsah, ktorý často zahŕňal fotografie mladých študentiek. Keď chcel svoje pôsobenie rozšíriť aj na webstránku, meno domény, ktorú si chcel kúpiť, už bolo obsadené. Adams si predsavzal, že urobí hocičo preto, aby ju získal. Skončil kvôli tomu vo väzení. Píše The Verge.

Chcel webstránku s názvom hashtagu, majiteľ ju odmietol predať

Polo na svoje účty publikoval videí a fotografie sporo odetých žien a opitých vysokoškolákov, podľa The Washington Post sa mu podarilo nazbierať aj jeden a pol milióna fanúšikov. Nestačilo mu to však. Chcel si zakúpiť doménu doitforstate.com, ktorú však už niekto vlastnil. Rovnaký hashtag Adamsa na Instagrame preslávil, chcel si takto zjednotiť svoju značku.

Domů
Sdílet
Diskuse