Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 13:07
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Krabici plnou peněz vyhraje ten, kdo na ní bude mít nejdéle ruku. Poslední challenge MrBeasta o 1 000 000 dolarů bude live

OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Youtuber zveřejnil krátký trailer na jeho finální challenge o rovný milion dolarů.

Youtuber Jimmy „MrBeast“ Donaldson má netradiční zaměření. Na videoplatformě zveřejňuje převážně videa, kde lidé soutěží o peníze. Někdy jsou to jeho přátelé, jindy zas náhodní lidé z ulice. Známý je i svými příspěvky, když podporoval Švéda PewDiePie, aby dosáhl 100 000 000 subscriberů.

Poslední týden žil jeho kanál soutěžemi o 1 000 000 dolarů. Byly přesně čtyři a vítězové se probojovali do finálního souboje, kde půjde o všechno. Nedávno vydal youtuber video, krátký trailer, ve kterém upřesňuje, jak bude final challenge probíhat.

Jak se dalo očekávat, opět půjde o to, kdo vydrží nejdéle, otázkou ale bylo, o co přesně půjde. V místnosti se nachází obrovský box plný peněz a ten, kdo z něj dá ruku pryč jako poslední, vyhraje peníze. „Retweetni to, jinak tě nakopu,“ napsal známý youtuber v na Twitteru.

Doporučeno
PewDiePie si dává pauzu od YouTube. Prý je už unavený a musí si na delší dobu odpočinout PewDiePie si dává pauzu od YouTube. Prý je už unavený a musí si na delší dobu odpočinout 16. prosince 2019 13:12

Zajímavostí je i to, že to celé bude vysílané živě, a to už ve čtvrtek v 16:00 tamního času. U nás bude tehdy 22:00. „Je mi jedno, jestli to bude trvat den, týden, měsíc nebo rok. Poslední z vás, kdo dá ruku pryč, bere milion dolarů,“ řekl MrBeast.

Domů
Sdílet
Diskuse