Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. ledna 2020 17:29
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Post Malone má novou kérku na tváři: Dám si vytetovat cokoli, co rozzlobí mou mámu, ale není to správné

HUDBA
Uložit Uložené

Ve starším rozhovoru Post Malone přiznal, že tetování si dává i proto, že dělá hudbu pro rádia a jeho cílem je naštvat mámu.

Post Malone se s rokem 2019 rozloučil pádem z pódia během koncertu v New Yorku, vše však nakonec dobře dopadlo a nikomu se nic nestalo. Situaci zvládl s úsměvem na tváři, kterou mu zdobí i zcela nové tetování. Znázorňuje bojovou rukavici s řemdihem, což je zároveň odkaz na jeho zatím poslední album Hollywood's Bleeding. Právě vizuály k albu se totiž nesly v této tématice.

Pravdou zůstává, že fanoušci mimořádně ocenili Postyho nejnovější počin a jednotlivé skladby stále dobývají žebříčky. Není proto překvapivé, že si chce výrazně multižánrový umělec tento moment připomínat navždy.

V roce 2018 v rozhovoru Post Malone s úsměvem řekl, že si klidně nechá vytetovat cokoliv, co rozzlobí jeho mámu. Zároveň dodal, že si uvědomuje, že to není správné a podle jeho názoru si to může dovolit i proto, že je do velké míry rádiovým interpretem, na kterého se lidé nutně nemusí dívat.

Nedávno jsme i my vyzpovídali několik známých tatérů, kteří se shodují na tom, že právě světové celebrity motivují mladé lidi k tetování na tvář. Všichni konstatovali, že by v žádném případě netetovali nikoho, kdo není dospělý a pro některé ani věk nad 18 let není dostatečným argumentem, proč by to měli dělat.

„Trendy ze západu se k nám pomalu dostávají. Podle mě je to zaručeně tím, že to vidí v klipech, že mají rapeři kérky na tváři. Je to pěkná dekorace, ale je to dekorace do konce života. Kdyby měli i oni 16 let a vydělávali miliony, tak je to v pohodě, ale může to ovlivnit vydělávání peněz a postavení ve společnosti i negativně, pokud nejsou za vodou,“ řekl v rozhovoru pro Refresher Samo Potůček.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kyle Hediger (@kylehedigertattoo),

Domů
Sdílet
Diskuse