Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2020 14:05
Čas čtení 1:21
Antonín Havlík

Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví, říká Lvcas Dope. Vysvětlil i tetování na obličeji a oznámil nový projekt

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Lvcas se rozpovídal na svém instagramovém profilu.

Interpreti a influenceři někdy mají dny, kdy svým fanouškům na sociálních sítích dají možnost se jich zeptat, na co chtějí. Takto to udělal i Lvcas Dope, který o sobě prostřednictvím instagramových příběhů prozradil pár zajímavých informací.

Na cestě je totiž nová skladba, která vyjde společně s videoklipem. Vyjít by podle Lvcase měla do několika dní. U této informace použil hashtag #trapback, takže lze očekávat, že se raper může ukázat v tvrdé hladině. To dokazuje i jeho odpověď na tuto otázku. „Můj mixtape, na kterým právě pracuju, se k tomu vrací,“ potvrdil.

Jeden ze sledujících se ho taktéž zeptal, co ho donutilo změnit názor na tetování na obličeji. V minulosti se totiž nechal slyšet, že něco takového nepřipadá v úvahu.

Doporučeno
Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich 18. prosince 2019 15:00

Tohle Lvcas Dope ale uvedl na pravou míru: „Když jsem tohle tvrdil, myslel jsem zmalovanej ksicht komplet, ne pár drobných decentních věcí, co jsem si udělal. Časem jsem změnil názor i na tohle, myslim si, že měnit názor je přirozenej vývoj člověka. Nikdo z nás není od narození stejnej, každej z nás se životem mění. Spíš cením ty hlupáky, co si z toho udělali atrakci a snažili se mě na tom nachytat,“ napsal. 

V další instastory se ho pak kdosi provokativně zeptal, jestli mu někdo ustřihl dredy. Reagoval tím na kauzu mezi ním, Senseyem a Hugo Toxxxem, kdy mu poslední dva jmenovaní ve skaldbě TANK vyhrožovali právě stříháním hlavy. „Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví,“ napsal spolu s videem, kde drží ustřižené dredy. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ⛄ Lvcas Dope (@lvcas.dope),

Lvcas Dope se zmínil i o svých celoživotních cílech. Podle svých slov by chtěl „pomoct zachránit planetu pro další generace“, protože je veganem a jeho celoživotní sen je umřít šťastně, naplněn životem s nejbližšími lidmi kolem sebe.

Doporučeno
„Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují 25. dubna 2024 15:00

O životě na rostlinné stravě zmínil, že ho k tomu přivedl jeho vlastní zájem. „Maso nejím už skoro 8 let a považuji to za jedno z největších rozhodnutí v mém životě,“ dodal.

Zavzpomínal i na své hudební začátky. „Začal jsem nahrávat ve skříni na hadry. Postupně jsem nahrával další skladby, přestěhoval se do Prahy a tam se to všechno začalo lámat.“

Domů
Sdílet
Diskuse