Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2020 14:05
Čas čtení 1:21
Antonín Havlík

Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví, říká Lvcas Dope. Vysvětlil i tetování na obličeji a oznámil nový projekt

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Lvcas se rozpovídal na svém instagramovém profilu.

Interpreti a influenceři někdy mají dny, kdy svým fanouškům na sociálních sítích dají možnost se jich zeptat, na co chtějí. Takto to udělal i Lvcas Dope, který o sobě prostřednictvím instagramových příběhů prozradil pár zajímavých informací.

Na cestě je totiž nová skladba, která vyjde společně s videoklipem. Vyjít by podle Lvcase měla do několika dní. U této informace použil hashtag #trapback, takže lze očekávat, že se raper může ukázat v tvrdé hladině. To dokazuje i jeho odpověď na tuto otázku. „Můj mixtape, na kterým právě pracuju, se k tomu vrací,“ potvrdil.

Jeden ze sledujících se ho taktéž zeptal, co ho donutilo změnit názor na tetování na obličeji. V minulosti se totiž nechal slyšet, že něco takového nepřipadá v úvahu.

Doporučeno
Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich 18. prosince 2019 15:00

Tohle Lvcas Dope ale uvedl na pravou míru: „Když jsem tohle tvrdil, myslel jsem zmalovanej ksicht komplet, ne pár drobných decentních věcí, co jsem si udělal. Časem jsem změnil názor i na tohle, myslim si, že měnit názor je přirozenej vývoj člověka. Nikdo z nás není od narození stejnej, každej z nás se životem mění. Spíš cením ty hlupáky, co si z toho udělali atrakci a snažili se mě na tom nachytat,“ napsal. 

V další instastory se ho pak kdosi provokativně zeptal, jestli mu někdo ustřihl dredy. Reagoval tím na kauzu mezi ním, Senseyem a Hugo Toxxxem, kdy mu poslední dva jmenovaní ve skaldbě TANK vyhrožovali právě stříháním hlavy. „Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví,“ napsal spolu s videem, kde drží ustřižené dredy. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ⛄ Lvcas Dope (@lvcas.dope),

Lvcas Dope se zmínil i o svých celoživotních cílech. Podle svých slov by chtěl „pomoct zachránit planetu pro další generace“, protože je veganem a jeho celoživotní sen je umřít šťastně, naplněn životem s nejbližšími lidmi kolem sebe.

Doporučeno
„Bábě uřežu hlavu a dám ji na televizi.“ Sadista Tvrdík zmasakroval vlastní rodinu, bál se ho i šéf pražské mordparty „Bábě uřežu hlavu a dám ji na televizi.“ Sadista Tvrdík zmasakroval vlastní rodinu, bál se ho i šéf pražské mordparty 19. dubna 2024 8:00

O životě na rostlinné stravě zmínil, že ho k tomu přivedl jeho vlastní zájem. „Maso nejím už skoro 8 let a považuji to za jedno z největších rozhodnutí v mém životě,“ dodal.

Zavzpomínal i na své hudební začátky. „Začal jsem nahrávat ve skříni na hadry. Postupně jsem nahrával další skladby, přestěhoval se do Prahy a tam se to všechno začalo lámat.“

Domů
Sdílet
Diskuse