Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 9:06
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Billie Eilish odhalila, kdo je pro ni nejdůležitější člověk v životě. Jsou ochotni spolu zemřít

HUDBA
Uložit Uložené

Billie Eilish vydává další videoklip, který si sama režisérský ošéfovala.

Není tajemstvím, že Billie Eilish vděčí se úspěch i svému bratrovi Finneasovi, který jí pomáhá při tvorbě po produkční stránce a většinu skladeb z její diskografie vytvořili spolu. Už vícekrát mu 18letá zpěvačka veřejně poděkovala, tentokrát mu ale věnovala i videoklip, a to konkrétně na trochu starší věc everything i wanted, která spatřila světlo světa loni jako singl. 

Vizuál si Billie Eilish režírovala sama a i když jde o na první pohled jednoduchou věc, minimálně pro ni nese určitě silnou emocionální hodnotu. Hned na začátku si máme možnost přečíst, že je Finneas jejím nejlepším přítelem a bez ohledu na okolnosti jsou tu pro sebe. Ať už v hudebním nebo osobním životě. Popová hvězda je zároveň motivací pro všechny další sourozence, kteří si možná dosud neměli možnost uvědomit, že jsou pro sebe důležití. 

Billie za několik týdnů čeká další vlna turné, v jehož rámci absolvuje přibližně 50 zastávek napříč celým světem. Tentokrát už haly vyměnila za obrovské stadiony, které se jí podařilo vyprodat za přibližně hodinu. 

Předpokládáme, že během koncertování nestihne mladá hvězda nahrát žádné nové skladby, následně by ale mohlo přijít další album.

Domů
Sdílet
Diskuse