Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 11:30
Čas čtení 0:30
Antonín Havlík

Ca$hanova Bulhar je sober, ale ne tak úplně. Když má splín, tak pije hodně piva a ginu, svěřuje se v novém klipu

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Zhlédni nový černobílý videoklip.

Bulhar vydal na Vánoce pro své fanoušky dárek v podobě nového EP nazvaného jak jinak než podle raperova oblíbeného interpreta. Timberlaketrapped ukrývá šestici skladeb se současným zvukem, specifickým Bulharovým hlasem a Samerem Issou na jednom z tracků.

Doporučeno
Podívej se, mama, stala se ze mě rap star, vzkazuje Ca$hanova Bulhar v novém tracku Podívej se, mama, stala se ze mě rap star, vzkazuje Ca$hanova Bulhar v novém tracku 16. června 2019 21:37

Na EP Bulhar odhaluje střípky ze svého raperského života. Jednou z takových skladeb je i Sem sober, na kterou nově vyšel černobílý a poměrně minimalistický videoklip. „Dám ti krásný děti, vychovám z nich zmr*y, stejně jako jsem já, ať jsou trochu ready,“ vzkazuje Bulhar.

V souvislosti s novým EP bude i křest ve Futurum Music Baru, který se odehraje 22. února. Ale pozor – pokud na něj nemáš lístky, tak budeš muset shánět od jiných fanoušků, celá akce je totiž už beznadějně vyprodaná.

Domů
Sdílet
Diskuse