Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 9:58
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Jednou týdně smažený sýr nebo palačinky. 98kilový kužel Rytmus vysvětluje, jak se stravuje během hubnutí

HUDBA
Uložit Uložené

Nejde o peníze, mnohem důležitější je ochota najít si čas. Rytmus zároveň odpovídá na komentáře těch, kteří si myslí, že cvičení je pro vyvolené.

Zatímco Rytmus pracuje na finalizaci dokumentárního filmu Tempos, zároveň se věnuje i nové sérii vlogů, v rámci nichž mapuje, jak se mu daří hubnout. Rozhodl se zaznamenávat vážení každý týden, protože je to podle jeho vlastních slov pro něj mnohem větší motivace, než kdyby to dělal jen pro sebe.

Doporučeno
Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus 13. února 2020 9:58

Kromě toho může být inspirací i pro své diváky, kteří tak mají možnost vidět, že cvičení je skutečně pro kohokoli a stačí jen chtít. Výmluvy týkající se chybějících finančních prostředků nebo času Rytmus okamžitě smetl ze stolu, protože jsou irelevantní. Třetina Kontrafaktu vysvětlí, jak se stravuje, a ty zjistíš, že to skutečně není žádná věda. Stačí si dávat pozor na příjem sacharidů a občas si dokonce můžeš dát i vysokokalorické jídlo.

Domů
Sdílet
Diskuse