Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 18:25
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Nejošklivější tetování na tváři v historii amerického rapu? Chris Brown uctil legendárního Michaela Jordana teniskou na tváři

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Chris Brown si dal vytetovat tenisku Air Jordan 3 na tvář.

Tetování na obličeji nejsou výsadou jen u mladých interpretů, důkazem je například The Game, který si dal před pár dny nad oko vytetovat číslo osm tak, aby vypadalo jako nekonečno, čímž uctil památku zesnulého Kobeho Bryanta. Nedávno zaujal i Post Malone, který si výstředním tetováním bude navždy připomínat úspěch alba Hollywood's Bleeding.

Doporučeno
Lidé lynčují novináře, kteří připomínají, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvinění ze znásilnění. Co se ve skutečnosti stalo? Lidé lynčují novináře, kteří připomínají, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvinění ze znásilnění. Co se ve skutečnosti stalo? 28. ledna 2020 16:05

O slovo se nyní přihlásil i Chris Brown, jehož rozhodnutí se však vysvětluje o něco hůře než předchozí dvě. Rozhodl se dát si vytetovat na tvář tenisku Air Jordan 3, čímž uctil legendárního basketbalistu. Ikonickou botu mu vytetoval dvorní tatér, který se výsledkem hned pochlubil i na Instagramu.

S ohledem na skutečnost, že je Chris Brown známým sběratelem tenisek Jordan, by se rozhodnutí dalo pochopit, stále však platí, že si zvolil relativně velmi výstřední místo. Ganga Tattoo je známým umělcem, který spolupracuje s rapery často a svěřili se mu do rukou například Lionel Messi nebo Drake.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa GANGA (@gangatattoo),

Domů
Sdílet
Diskuse