Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 9:55
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Avengers se spojují v obrovské hře. Hrát budeme moci za Iron Mana, Hulka, Thora, Captaina a ženské hrdinky

TECH
Uložit Uložené

Marvel's The Avengers vyjde na podzim tohoto roku.

Avengers a Marvel jsou na vrcholu slávy. Spider-Man pro PS4 je nejrychleji prodávanou exkluzivitou celé historie PlayStation, zatímco Avengers: Endgame je nejvýdělečnější film všech dob. Do toho přichází studio Crystal Dynamics (série Tomb Raider) se svou vlastní Avengers hrou.

Doporučeno
Zpoza kamer: Jak se natáčel Zaklínač, co všechno vytvořily počítače a jak Vladimír Furdík trénoval herce na souboje s meči? Zpoza kamer: Jak se natáčel Zaklínač, co všechno vytvořily počítače a jak Vladimír Furdík trénoval herce na souboje s meči? 1. února 2020 11:32


Ta vyjde již v září a budeme v ní moci hrát za celou řadu různých hrdinů. Potvrzený je Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow a ve videu níže vidíme, že se připojuje i Ms. Marvel (ta dostane na Disney+ vlastní minisérii zřejmě příští rok). Trailer má jen minutu a představuje hlavně Kamal Khan (Ms. Marvel). Vidíme i spoustu akce, různých gameplay prvků (každý hrdina se bude ovládat jinak) a kromě toho nám Square Enix ukázal bonusy pro předobjednávky (budou to hlavně speciální kostýmy).

Domů
Sdílet
Diskuse