Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 13:16
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov a Monika Bagárová budou mít holčičku! Zpěvačka o tom informovala na Instagramu

NEWS
Uložit Uložené

Slavný pár před pár měsíci oznámil, že čeká potomka. Dnes už víme i to, že to budce dcera.

Během loňských Vánoc MMA bojovník Makhmud Muradov a zpěvačka Monika Bagárová společně veřejně oznámili, že čekají dítě. Fanoušci slavnou dvojici takřka zahltili gratulacemi a nyní je čas na další. Dozvěděli jsme se totiž, že hvězdný pár bude mít holčičku. Na svém Instagramu o tom informovala Monika Bagárová.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Příspěvek za krátkou chvíli posbíral několik desítek tisíc lajků a stovky komentářů, ve kterých fanoušci a fanynky vyjadřují gratulace a celé rodině přejí hodně zdraví.

Makmud Muradov se aktuálně připravuje na svůj třetí zápas pod hlavičkou nejslavnější ligy světa UFC, který proběhne v dubnu v New Yorku. V současné době se může „Mach“ pochlubit neuvěřitelnou šňůrou 13 výher v řadě a my věříme, že si proti americkému soupeři připíše další zelené políčko. Oběma nastávajícím rodičům gratulujeme!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Budeme mít holčičku #itsgirl #babygirl #love #futuremom #family #pregnant #25weeks #happyvalentinesday

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Doporučeno
Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu 28. července 2019 14:48
Domů
Sdílet
Diskuse