Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 14:57
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Z pražského letiště bylo dnes ráno převezeno šest cestujících z Íránu do karantény

NEWS ČESKO ÍRÁN KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Preventivní opatření prý u nás zdárně fungují.

Letiště Praha dnes ráno zažilo manévry. Šest cestujících, kteří přiletěli do Prahy z epidemií nového koronaviru zmítaného Íránu, bylo převezeno na speciální oddělení Nemocnice Na Bulovce na přetestování. Nikdo z nich ale nevykazoval příznaky nákazy, tudíž akce byla provedena pouze z preventivního hlediska. Letiště o ní informovalo na svém Twitteru.

Doporučeno
Ve hře je i uzavření hranic, komentuje hrozbu koronaviru na našem území ministr zdravotnictví. Jde o nejčernější scénář Ve hře je i uzavření hranic, komentuje hrozbu koronaviru na našem území ministr zdravotnictví. Jde o nejčernější scénář 25. února 2020 12:45

„Preventivní opatření fungují. Ráno jsme zajistili šest cestujících z Íránu, kde se vyskytuje nákaza koronavierm. Cestující jsme hned po příletu doprovodili k lékařské službě na letišti,“ stojí ve vyjádření Letiště Praha s tím, že cestující nevykazovali žádné příznaky nemoci čí nějaké další potíže.

Domů
Sdílet
Diskuse