Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2020 14:37
Čas čtení 1:03
Dominik Vetrák

Saint Maud je nechutná noční můra. Věřící křesťanka se obrátí na ďábla v psychologickém hororu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio A24 přichází s dalším skvěle vypadajícím filmem.

Saint Maud od studia A24 je chváleno kritiky po celém světě. Mluví o sestřičce v hospici, která se za každou cenu pokusí zachránit svou pacientku. Během tohoto procesu ji ale ovládnou ďábelské síly a sama Maud bude konfrontována se svou minulostí. Náboženský horor s psychologickými elementy vypadá vskutku nepříjemně. Stačí se podívat na trailer a některé nechutné záběry, jako je například stoupání po hřebících. 

V hororu si zahrají herci Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lilly Frazer, Lily Knight, Marcus Hutton, Turlough Convert či Rosie Sansom. Jde o režijní debut pro Rose Glass, která si napsala i scénář. Pon Džun-ho (Parazit, Okja) ji označil za jednu z 20 režisérů, kteří budou mít na kinematografii v následující dekádě velký dopad. Saint Maud se do kin dostane 3. dubna. Premiéra u nás zatím naplánovaná nebyla.

Doporučeno
V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky 26. února 2020 9:13

Domů
Sdílet
Diskuse