Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2020 7:33
Čas čtení 0:30
Tímea Krauszová

Režisér filmů Get Out a Us pracuje na novém hororu, nechybí ani včely lezoucí z očí. Trailer na nového Candymana je zde

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novinka vypadá skvěle.

V létě nás čeká nový horor s názvem Candyman z pera oblíbeného režiséra a scenáristy Jordana Peela (Us, Get Out). Už při pohledu na první trailer nás mrazí a my se nemůžeme dočkat, jak se hlavní role zhostí Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen).

Klasický příběh v novém hávu

Příběh se odehrává v americkém Chicagu, ve čtvrti, v níž legenda o Candymanovi začala. Stačí, když řekneš jeho jméno pětkrát při pohledu do zrcadla a uvidíš vraha s hákem místo ruky. Jak jinak, hlavní postava je fotograf, který jednoduše nemůže odolat a vyzkouší legendární strašidlo vyvolat.

Doporučeno
Horor Us srší humorem, geniálními scénami a je originálnější než Get Out. Je však i lepším filmem? (Recenze) Horor Us srší humorem, geniálními scénami a je originálnější než Get Out. Je však i lepším filmem? (Recenze) 29. března 2019 14:05

O režii se postará Nia DaCosta, scénář spolu s ní napsal zmíněný Jordan Peel. Premiéra je naplánována na 12. června 2020 a my doufáme, že se k nám (nebo alespoň na naše oblíbené streamovací platformy) dostane opravdu krátce poté.

Domů
Sdílet
Diskuse