Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. března 2020 14:49
Čas čtení 0:55
Viktor Kniš

Dalyb a Dara Rolins jsou v New Yorku. Pravděpodobně natáčejí videoklip ke skladbě Hello Kitty

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že Dalyb pokračuje v nastoleném trendu videoklipů zpoza velké louže. Proč si to myslíme?

Dalybovo album Teen(r)age z prosince 2019 se stále těší velkému úspěchu, což nám bude moci už za pár dní dokázat i na obrovském turné. Ještě před tím však navštívil New York, kde s velkou pravděpodobností vzniká další videoklip. Řada indicií nasvědčuje, že společně s Darou Rolins připravují vizuál ke skladbě Hello Kitty, která patří mezi trojici nejposlouchanějších z celého projektu, pokud vycházíme z dat na streamovací službě Spotify.

Člen Haha Crew už několikrát přinesl klipy zpoza velké louže, a tak předpokládáme, že ani tentokrát neodejde naprázdno. Dara na Instagram přidala fotku s hashtag #hellokittyvibe, u další už použila i emoji kamery. Takže se cítíme skoro jako v detektivním filmu a konstatujeme, že bychom se mohli výsledku dočkat v dohledné době. 


Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Bulvární média i televize již projevila zájem o informace týkající se vztahu mezi Dalybem a populární zpěvačkou, oni však nevidí důvod, aby specifikovali, jak to ve skutečnosti je.

Ještě před pár týdny si z titulky v printu dělal srandu i šéf F*CK THEM Yaksha: „Bulvár nesmírně lže. Píše se tu, že Dalibor má 26 let. Opravdu má však 25 let,“ napsal na Instagram. Člen košické rapové crew nám odpověděl, že si chce své soukromí nechat pro sebe, což samozřejmě respektujeme.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FCK THEM (@fckthemcom),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domů
Sdílet
Diskuse