Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2020 22:05
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Premiéru Jamese Bonda odložili o půl roku. Kvůli koronaviru uvidíme No Time To Die až v listopadu

FILMY A SERIÁLY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Koronavirus si přišel pro svou první velkou kinematografickou oběť.

Premiéra bondovky No Time To Die je jednou z nejočekávanějších tohoto roku. Bohužel, jak informuje Deadline, budeme si na ni muset počkat o půl roku déle. Z plánované dubnové premiéry se film odsouvá až na listopad 2020. Důvodem je koronavirus a jeho vliv na filmový průmysl. Kina v Číně jsou zavřená a tento trend pomalu budou následovat i země jako Itálie či Jižní Korea.

Pro Jamese Bonda by to mohlo znamenat ztrátu tržeb ve výši více než 100 milionů dolarů. Pokud by se situace zhoršila, snímek by se mohl kvůli zavřeným kinům po celém světě dokonce propadnout do červených čísel.

Studia Sony a MGM se tak rozhodla premiéru odsunout v naději, že se situace do podzimu uklidní a návštěvnost kin se dostane zpět na původní úroveň. Kvůli zavřeným kinům přijde filmový průmysl o 5 miliard dolarů. Toto číslo ale ještě poroste.

Doporučeno
Ženský rap a Česko. Zmapovali jsme historii a vývoj českého ženského rapu Ženský rap a Česko. Zmapovali jsme historii a vývoj českého ženského rapu 4. března 2020 10:00

Daniel Craig se naposledy vrací do role agenta 007, záporáka hraje Rami Malek a vrací se i velké množství herců z minulých částí. Máme tu i Palomu v podání Any de Armas a Caryho Fukunagu (Temný případ) na režijní židli. Pokud se chceš o filmu dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse