Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2020 16:59
Čas čtení 0:52
Daniel Mikolášik

Policie chytila 11letého chlapce řídit auto. Rodiče mu to prý dovolili proto, aby přestal hrát GTA

NEWS
Uložit Uložené

Nechali ho vyzkoušet si GTA v reálném životě.

V anglickém městě Blackpool policie zastavila teprve 11letého chlapce, který řídil vozidlo značky Vauxhall. Jeho rodiče mu totiž dovolili řídit jejich auto po parkovišti, kde mu dávali lekci řízení. Podle úřadů byli již unaveni z toho, že jejich syn celé dny sedí doma a hraje GTA. Slíbili mu proto, že si to může vyzkoušet na vlastní kůži v reálném životě.

Jak informuje stanice BBC, protože šlo jen o dítě, policie nevyvodila žádné následky. Jeho otec, který se v době zastavení příslušníky policejní hlídky nacházel vedle chlapce, si však vysloužil dopravní přestupek.

Doporučeno
Grand Theft Auto 5 funguje v kanadské škole jako učební pomůcka. Studentům prezentuje různá sociální prostředí a společenské stereotypy Grand Theft Auto 5 funguje v kanadské škole jako učební pomůcka. Studentům prezentuje různá sociální prostředí a společenské stereotypy 15. srpna 2017 19:30

O případu informovala místní policie na jejich oficiálním Twitteru. Případ však vzali s nadhledem a dávkou humoru. Do příspěvku dokonce přidali výmluvný snímek obrazovky z GTA V s textem „BUSTED“.

„Řidičem auta byl jedenáctiletý (ano, jedenáctiletý) chlapec. Rodiče už byli unavení z toho, že jejich dítě celé dny hraje na herní konzoli PlayStation hru Grand Theft Auto, a proto ho vzali na parkoviště, aby si natrénoval skutečné řízení auta,“ píší muži zákona.

Domů
Sdílet
Diskuse