Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2020 14:19
Čas čtení 1:36
Vojtěch Vanda

Řidič Boltu ujížděl v protisměru uličkou, která byla pro hasiče

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Estonská firma bude muset nejspíš řešit další incident v České republice.

Ucpaná pražská Jižní spojka zažila ve středu nebezpečný incident. Hasiči spěchali k nehodě tří kamionů, která se stala v deset hodin odpoledne v ulici Záběhlická. Během jízdy záchranářskou uličkou ale narazili na řidiče v bílém osobním autě, který jel jednotce do protisměru. Mělo se prý jednat o řidiče, jehož služby využívá estonská firma Bolt. Informace přinesly Novinky.cz.

Doporučeno
Taxikář vyhodil ze svého auta nevidomou ženu. Vadil mu její vodící pes Taxikář vyhodil ze svého auta nevidomou ženu. Vadil mu její vodící pes 17. února 2020 18:38

O nezodpovědný akt řidiče osobáku se hasiči podělili s veřejností na Twitteru. Celý incident zachytili na kameru. „Záchranářská ulička neslouží k jízdě v protisměru! Nevíme, co vedlo řidiče k tomu, že se bydal uličkou, kterou míří hasiči, policie a záchranná služba k nehodě na Jižní spojce, ale záběry jsme předali kolegům policistům,“ postěžovali si hasiči, kteří k příspěvku přidali hashtag #umimuhnout.

Domů
Sdílet
Diskuse