Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2020 15:45
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Carlos Tévez takto políbil Diega Maradonu před utkáním, které rozhodlo o titulu pro Bocu Juniors v domácí lize

Carlos Tévez takto políbil Diega Maradonu před utkáním, které rozhodlo o titulu pro Bocu Juniors v domácí lize
Zdroj: Marcos Brindicci / Getty Images
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úsměvný moment musel překvapit i samotného mistra světa z roku 1986.

Jen před pár hodinami oslavil argentinský klub CA Boca Juniors mistrovský titul v domácí soutěži, avšak nejzajímavější moment se udál ještě před zápasem s protivníkem z města La Plata. 

Carlos Tévez totiž políbil svůj dětský vzor a v současnosti manažera Gimnasia, tedy Diega Maradonu. Úsměvná chvilka pobavila snad všechny přítomné v hledišti, ale také u televizních obrazovek na celém světě. Překvapen byl i samotný „zlatý chlapec“.

Carlos Tevez pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige
Zdroj: Marcos Brindicci / Getty Images
Doporučeno
U Karlose Vémoly se mi bydlelo suprově, utratím přes 100 000 korun za 5 týdnů přípravy, říká UFC bojovník David Dvořák U Karlose Vémoly se mi bydlelo suprově, utratím přes 100 000 korun za 5 týdnů přípravy, říká UFC bojovník David Dvořák 8. března 2020 18:28

Pro média se ihned po zápase vyjádřila i hvězda s číslem 10 na zádech, která krátké spojení jejich rtů popsala takto: „Věděl jsem, že musím políbit Diega.“ A pokračovala: „Měl jsem štěstí a tomu je třeba jít naproti.“ Pohled na konečný výsledek přitom mluví za vše... 

Modro-žluté mužstvo z Buenos Aires zvítězilo 1:0 po gólu ze 72. minuty, o který se postaral právě bývalý zakončovatel Manchesteru United či Juventusu. Hlavní rival z River Plate následně zaváhal v souboji na půdě Atlétika Tucumán a po posledním hvizdu rozhodčího naplno mohly začít oslavy mistrovského titulu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Boca Juniors (@bocajrsoficial) on

Domů
Sdílet
Diskuse