Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2020 11:28
Čas čtení 0:31
Tina Hamarova

Před mým domem ne! Rozzlobený soused si vyrobil vlastní „zpomalovač“ na chodník, aby mu tam neběhaly děti

Před mým domem ne! Rozzlobený soused si vyrobil vlastní „zpomalovač“ na chodník, aby mu tam neběhaly děti
Zdroj: Daily Mail/7 News
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Steve z australského Perthu prostě nemohl dětský křik snést.

Australan Steve ze západního města Perth se stal „slavným“ poté, co televize 7 News odvysílala reportáž o tom, jak před svým domem postavil uprostřed chodníku vlastnoručně vyrobený zpomalovač, píše Daily Mail. Rozčilovalo ho totiž, že se na chodníku často vozily děti na skateboardech či kolech. 

„Je to před mým domem a se*e mě to každý den!“ odpověděl reportérovi na otázku, zda si uvědomuje, že je to ve veřejném prostoru. „Není to cyklotrasa, ani chodník pro skútry! Můžete vidět, že mi to konstantní vytrubování dělají naschvál,“ postěžoval si Steve. 

Před jeho domem v čtvrti Ellenbrook se prý denně jezdí asi 10 dětí.

Doporučeno
U Karlose Vémoly se mi bydlelo suprově, utratím přes 100 000 korun za 5 týdnů přípravy, říká UFC bojovník David Dvořák U Karlose Vémoly se mi bydlelo suprově, utratím přes 100 000 korun za 5 týdnů přípravy, říká UFC bojovník David Dvořák 8. března 2020 18:28

Ostatní obyvatelé s razantním řešením nesouhlasí, tvrdí, že je jen otázkou času, kdy se na chodníku stane s novou překážkou nějaká nehoda. Vedení městské části proto zasáhlo a dřevěné latě z chodníku odstranilo.

Doporučeno
Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) 8. března 2020 16:58
Domů
Sdílet
Diskuse