Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2020 16:44
Čas čtení 0:35
Vojtěch Vanda

P Money na fesťáku v Praze a zadarmo? Zaregistruj se a na Audio Zoo 2020 a uvidíš i Smacka

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Registruj se, a čeká tě velká divočina prakticky zdarma.

Nejlepší věci jsou zdarma. Slunce, čistý vzduch, voda a Audio Zoo 2020. Dávej proto pozor na to, co ti chceme říct: do pražských Holešovic přijede P Money a vstup tě nemusí stát ani korunu. Stačí, když svůj vstup na nový festival Audio Zoo zaregistruješ přes Messenger, a dobiješ si svou digitální peněženku. 

Doporučeno
Luisa si na Twitteru dobírala Doriana za to, že se pochlubil svými čísly na Instagramu Luisa si na Twitteru dobírala Doriana za to, že se pochlubil svými čísly na Instagramu 6. března 2020 17:20

Hezky se uč a nezlob, abys mohl od pátku 26. do soboty 27. 6. řádit jako utržený ze řetězu na novém festivalu na Holešovickém výstavišti Audio Zoo 2020. Uslyšíš to nejlepší z elektronické hudby a nebude chybět ani grime.

P Money na fesťáku v Praze a zadarmo? Zaregistruj se a na Audio Zoo 2020 a uvidíš i Smacka
Zdroj: Audio Zoo 2020

Tento populární žánr bude mít svou Smack 1 stage přímo na Křižíkově fontáně, na které se jako první představí domácí průkopník Smack i se svojí poslední deskou P'S A Love 2. A jako třešnička na dortu, respektive třešeň jako hrom, mu pokryje záda britská legenda P Money.

Doporučeno
Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) 8. března 2020 16:58

Registruj se tedy tady, dobij si digitální peněženku alespoň za 200, a bav se dosytosti.

Domů
Sdílet
Diskuse