Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2020 7:11
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Počet nakažených roste: Koronavirus má v Česku už 64 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictvím potvrdil další nakažené.

Počet lidí nakažených novým druhem koronaviru SARS-CoV-2 se v České republice vyšplhal už na 64. O nejnovějších případech nákazy před krátkou chvílí informoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ČT24.

Doporučeno
Svědectví Češek žijících v Itálii: Řím je poloprázdný, je tu cítit strach Svědectví Češek žijících v Itálii: Řím je poloprázdný, je tu cítit strach 10. března 2020 19:50

Stále platí, že nejvíce pacientů se nachází v Praze, Ústeckém a Středočeském kraji. Nyní však prvního pacienta hlásí i Vysočina.

Za posledních 24 hodin zaznamenalo Česko dramatický nárůst počtu lidi s onemocněním Covid-19. Během jednoho dne již přibyly více než dvě desítky.

V reakci na šířící se nákazu včera ráno přijala česká vláda mimořádné opatření, které zakazuje zakazuje všechny sportovní, kulturní, náboženské i umělecké akce s účastí nad 100 osob. Kromě toho byla zrušena i výuka na školách. Zákaz platí až do odvolání.

Doporučeno
Všechny nás to odj**alo: MMA bojovníci reagují na přesunutý turnaj Oktagon 16, obětovali hodně peněz i sil Všechny nás to odj**alo: MMA bojovníci reagují na přesunutý turnaj Oktagon 16, obětovali hodně peněz i sil 10. března 2020 16:19
Domů
Sdílet
Diskuse