Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. dubna 2020 19:28
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Zombie apokalypsa ruinuje USA, indiáni jsou však imunní. Blood Quantum bude vynikající a krvavý akční zombie film

FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Sleduj trailer pro Blood Quantum.

Jeff Barnaby (Rhymes for Young Ghouls) přinese již tento rok svůj akční zombie film Blood Quantum. Už podle traileru je jasné, že půjde o brutální akci s množstvím zabíjení a efektní destrukcí zombíků. Nic pro malé děti. Film vypadá zábavně a někteří recenzenti, kteří ho viděli na různých festivalech, ho vřele doporučují.

Doporučeno
7 nejočekávanějších dubnových seriálů a filmů na HBO, Amazon Prime, Hulu, Apple TV+ a Quibi 7 nejočekávanějších dubnových seriálů a filmů na HBO, Amazon Prime, Hulu, Apple TV+ a Quibi 2. dubna 2020 14:12

Děj vypráví o zombie apokalypse v izolované indiánské rezervaci Mi'gmag. Nakazí se téměř všichni kromě potomků indiánů. Ti jsou totiž imunní. Rozhodně však nejsou nesmrtelní, a tak se před hordami zombíků budou muset bránit. Snímek má kromě množství zábavy obsahovat sociálně-politickou kritiku historických událostí, které se udály na území Kanady.

Režisér Barnaby se narodil přímo v rezervaci, takže pro něj jde o blízké a osobní téma. Ve filmu nečekej známé herce, ale povědomí ti mohou být Michael Greyeyes (Fear The Walking Dead), Elle-Máijá Tailfeathers (On the Farm) či Forrest Goodluck (The Revenant). Snímek by přes digitální platformy měl být dostupný v nejbližších týdnech.

Domů
Sdílet
Diskuse