Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 12:34
Čas čtení 0:43
Adam Novosad

Němci snědli tolik těstovin, že do Itálie museli poslat vlaky, aby přivezli nové zásoby

NEWS KORONAVIRUS NĚMECKO
Uložit Uložené

Země začala kvůli koronaviru konzumovat nadměrné množství těstovin.

V Německu se v době pandemie koronaviru vytvořila obrovská poptávka po těstovinách. Jinak tomu není ani v Česku či u našich sousedů, ale Němci mají o oblíbenou pochoutku takový zájem, že síť potravin Aldi musela ve spolupráci s národní železniční společností vyslat vlaky do Itálie.

Aldi začalo doplňovat zásoby pomocí vlaků, protože kamionová doprava se momentálně na několika místech zkomplikovala, píše Archyde.

Nemci zjedli toľko cestovín, že do Talianska museli poslať vlaky, aby priviezli nové zásoby
Zdroj: needpix

Mise byla zatím úspěšná. Řetězec prohlásil, že díky několika dodávkám z vlakům už z Itálie importoval 60 tisíc balení fusilli, 75 tisíc balení penne a více než 250 tisíc balení špaget. Dodávka směřovala z Itálie do bavorského města Norimberk. Celková bilance zní lákavě, logistická buňka železniční společnosti DB Schenker zatím přivezla 200 tun těstovin na 300 paletách.

Doporučeno
Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě 2. dubna 2020 14:01
Domů
Sdílet
Diskuse