Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2020 20:07
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

V dokumentu Sex: Explained jsou zajímavá fakta, která jsi o porodech, oplodnění a svých sexuálních fantaziích ani netušil

FILMY A SERIÁLY SEX
Uložit Uložené

5 dílů s přibližně 20minutovou stopáží tě nabije různými fakty ze světa sexu a těhotenství.

Explained je skvělý dokumentární seriál z produkce Voxu a Netflixu. Na Netflixu momentálně najdeš 2 série s bonusem v podobě 5dílné série zaměřené na sex. Jednotlivé epizody se věnují sexuálním fantaziím, těhotenství, oplodnění, porodům a antikoncepcím všech druhů.

Dokumentární seriál je známý tím, že v přibližně 20minutových epizodách dokonale představí problematiku a divákovi vysvětlí hlavní body celého tématu. Pokud se v dané oblasti pohybuješ pravidelně, nedostaneš tedy až tak mnoho nových informací, ale nikdo se nevyzná ve všem. Obecně tak získáš základní informace o množství témat z každé možné oblasti.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

To vše je zabalené v úžasném grafickém zpracování s množstvím přehledných tabulek, animací a grafů. Díky 20minutovému formátu se nebudeš nudit a hltáš jeden fakt a zajímavou informaci za druhou.

Minisérie zaměřená na sex se až tak nevěnuje samotnému fyzickému potěšení, jako spíše tématům okolo něj.

Domů
Sdílet
Diskuse