Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2020 19:00
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Brněnská řidička se rozjela proti chodkyni, která přecházela silnici na zelenou mimo přechod. Prý šla moc pomalu

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Konfliktu nechybělo ani fyzické napadení.

Velikonoční neděle nebyla minimálně pro dvě účastnice silničního provozu zrovna nejklidnější. Městští strážníci dostali od starší z nich, devětapadesátileté řidičky, telefonát, že ji osmadvacetiletá žena pokopala. Ta se policistům k činu přiznala. Prý to udělala proto, jelikož se řidička proti ní rozjela, když přecházela silnici mimo přechod. Starší žena jí údajně tímto skutkem chtěla pomoci pochopit svou chybu.

Doporučeno
OSN chce v čase pandemie vyhlásit světový klid zbraní, návrh podpořili Macron i Trump OSN chce v čase pandemie vyhlásit světový klid zbraní, návrh podpořili Macron i Trump 15. dubna 2020 14:22

K roztržce mezi dvěma ženami v centru Brna přijeli strážníci v neděli odpoledne. Zavolala je starší z nich, řidička vozidla. Stěžovala si, že ji osmadvacetiletá chodkyně pokopala. Mladší žena se ani nesnažila svou část viny zakrýt, prý jí akorát pořádně vynadala a počastovala ji párem facek.

„Udělala to kvůli tomu, že ji prý řidička při odbočování téměř přejela a ještě na ni z okénka křičela, ať se naučí chodit,“ vysvětlil důvod jejího konání mluvčí policie Jakub Ghanem. Starší žena kupodivu tvrzení té mladší potvrdila. Prý se proti chodkyni záměrně rozjela, jelikož ji rozčílilo, že přechází mimo přechod a na její vkus moc pomalu, ačkoliv měla zelenou. 

Doporučeno
Polák s 2,8 promile alkoholu si zahrál na raketu. Přeletěl kruhový objezd i sochu papeže a přistál na hřbitově Polák s 2,8 promile alkoholu si zahrál na raketu. Přeletěl kruhový objezd i sochu papeže a přistál na hřbitově 15. dubna 2020 10:13

„Manévr, při kterém zrychlila a projela těsně kolem ní, měl chodkyni podle řidičky pomoci, aby si svou chybu uvědomila,“ doplnil Ghanem. Ani jedné ženě se naštěstí nic nestalo. Hlídka městské policie případ nakonec podstoupila správnímu orgánu z podezření z přestupku proti občanskému soužití. Obě účastnice jsou vedeny jako podezřelé osoby.

Domů
Sdílet
Diskuse