Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2020 11:31
Čas čtení 0:43
Tímea Krauszová

Eminem je již 12 let čistý. Nemám strach, prohlásila rapová legenda

HUDBA EMINEM RAP
Uložit Uložené

Žádné drogy nebral už 12 let.

Raper Eminem oslavil 12. rok bez drog. Vlastním jménem Marshall Bruce Mathers III., 47letá rapová legenda, si prošel těžkou závislostí na lécích, v jistém bodě bral až 60 tablet denně. Předávkování, blízkost smrti a zejména chuť žít pro své děti mu nakonec pomohly na odvykačce a jak sám prohlásil na svém Twitteru, už se nebojí.

Doporučeno
Hollywood bude tvá nová seriálová závislost na Netflixu. Jak by vypadala zlatá éra Hollywoodu, kdyby nebylo rasismu a sexismu? Hollywood bude tvá nová seriálová závislost na Netflixu. Jak by vypadala zlatá éra Hollywoodu, kdyby nebylo rasismu a sexismu? 20. dubna 2020 21:46

Čistý tucet v rukávu! Nemám strach

Takovým popisem okomentoval svůj 12. úspěšný rok bez drog Eminem na Twitteru. Fotografie jeho odznaku rychle obletěla svět.

Eminem byl závislý na lécích na předpis a téměř zemřel na předávkování metadonem v roce 2007. Metadon je syntetický opiát, který se často používá při léčbě heroinové závislosti. V době natáčení filmu 8. míle pracoval až 16 hodin denně, zpočátku bral jen léky na spánek, později ale denně požíval desítky dávek léků na uklidnění a na léčbu bolesti.

Na cestě za střízlivostí byly jeho velkou motivací děti, řekl v dokumentu How To Make Money Selling Drugs. Závislost nahradil cvičením a prošel si odvykací programem. Oficiálně je čistým od 20. dubna 2008 a my mu přejeme další dvanáctku ve zdraví!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I got to see my Uncle Elton tonight at the Oscars. Congrats on your win too, Sir! @eltonjohn

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Domů
Sdílet
Diskuse