Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 9:28
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Britské policejní složky zasahovaly vrtulníkem kvůli soše tygra. Domnívali se, že šelma je živá a nebezpečná

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zásahové komando chtělo tygra odchytit.

Do oblasti britského města Kent přivolali ozbrojené policejní složky, protože tam někdo nahlásil výskyt nebezpečného tygra pohybujícího se po okolí. Muži zákona dokonce zasahovali i policejním vrtulníkem. Jak se však nakonec ukázalo, bylo to naprosto zbytečné. Šlo totiž jen o hodnověrnou sochu šelmy.

Jak informuje Guardian, sochu životní velikosti vytvořila 85letá umělkyně Juliet Simpson ještě před 20 lety z obyčejného drátu, který obarvila. Místní obyvatelé se však sochy zalekli a v domnění, že jde o skutečnou kočkovitou šelmu okamžitě přivolali policejní složky.

Doporučeno
Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel 27. dubna 2020 15:02
Domů
Sdílet
Diskuse