Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 14:35
Čas čtení 0:27
Vojtěch Vanda

Ministr zahraničí Tomáš Petříček měl nehodu v taxi, řidič nepřežil

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Ministru Petříčkovi se nic nestalo.

Ministr zahraničí Tomáš Petříček měl nehodu v taxi. Incident se stal v noci ze úterý na středu v Nuselské ulici v Praze. Taxikář, i přes snahu záchranných složek jej oživit, nepřežil. O události informoval iDNES.cz.

Doporučeno
Plzeňan posílal ženě fotky ilegální sbírky zbraní. „Už si hraju, nudím se,“ napsal jí, ona ho nahlásila policii Plzeňan posílal ženě fotky ilegální sbírky zbraní. „Už si hraju, nudím se,“ napsal jí, ona ho nahlásila policii 6. května 2020 13:12

Podle informací iDNES.cz vezl dvaašedesátiletý taxikář ministra zahraničí po Praze, když v Nuselské ulici zkolaboval. Prý u něj došlo k zástavě srdce, a proto narazil do zaparkovaného auta. I přes půlhodinovou snahu se jej oživit nepodařilo. Ministr Petříček nicméně nehodu přežil bez újmy.

Policie nyní nehodu vyšetřuje. „Byl jsem v noci u tragické dopravní nehody jako pasažér. Je mi líto, že vyhasl lidský život. Chci pozůstalým vyjádřit svou upřímnou soustrast. S mou ženou zítra uspořádáme zádušní mši,“ sdělil iDNES.cz Petříček. 

Domů
Sdílet
Diskuse