Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 13:12
Čas čtení 0:43
Antonín Havlík

Plzeňan posílal ženě fotky ilegální sbírky zbraní. „Už si hraju, nudím se,“ napsal jí, ona ho nahlásila policii

NEWS SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Muž z Plzeňska se chlubil ženě se svou sbírkou zbraní. Ta to ale neocenila.

47letý muž z Plzeňska způsobil pořádný poprask, o který nejspíš ani nestál. Neoprávněně totiž přechovával několik zbraní. Celý příběh začal koncem roku 2019 v plzeňské nemocnici, kde se seznámil jakožto pacient během hospitalizace s 28letou ženou. Padli si do oka, spřátelili se a vzájemně si dopisovali i po odchodu z nemocnice.

Jenže pak to začalo být pro mladou ženu nepříjemné. Muž se totiž začal vychloubat svou neskromnou sbírkou zbraní. Poslal jí dvě fotografie dlouhé střelné zbraně se zásobníkem a jedním nábojem. K fotkám doplnit komentář: „Už si hraju, nudím se.“ O případu informovala Policie ČR.

Doporučeno
Ano, opravdu se jmenuji Degen, říká autor nejprotivnější show na internetu. Otravuje poctivě pracující lidi po telefonu Ano, opravdu se jmenuji Degen, říká autor nejprotivnější show na internetu. Otravuje poctivě pracující lidi po telefonu 3. května 2020 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse