Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2020 8:11
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Justin Bieber lituje, že měl sex s Hailey ještě před svatbou. Je to znepokojující, konstatoval zpěvák.

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák v nejnovější sérii o svém soukromí odhalil něco více o názoru na předmanželský sex.

I když jsou Hailey a Justin Bieber skoro ideálním párem, který navenek působí harmonicky, zpěváka trápí, že s modelkou spal ještě předtím, než se vzali. Prozradil to v rámci odpovědi na otázku, čeho ve svém životě nejvíce lituje v nejnovější sérii The Biebers on Watch, kterou můžeš sledovat na Facebooku.

Doporučeno
Neuvěřitelný příběh MMA bojovníka, který se narodil jen s jednou rukou. Roky ho nikdo nedokázal porazit Neuvěřitelný příběh MMA bojovníka, který se narodil jen s jednou rukou. Roky ho nikdo nedokázal porazit 15. května 2020 13:32

Ještě předtím, než konstatoval, že by rád počkal se sexem až po svatbě, upozornil, že jeho slova se mohou zdát jako šílená. Dodal, že pohlavní styk může být pro někoho znepokojující.

Na jeho slova reagovala i Hailey, která sice nesdílí stejný názor, zároveň však dodala, že souhlasí, že fyzický kontakt může někdy vyvolat znepokojení.

Již v minulosti Justin odhalil pro magazín Vogue, že měl problémy se sexem a absolvoval i roční absenci od pohlavního styku, než si k sobě opět našli s modelkou cestu i po této stránce. Nyní si myslí, že sex může být zaslepující pro lidi, kteří ještě nejsou spolu a může ovlivnit jejich úsudek. Právě odloučení po této stránce podle zpěváka buduje víru.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58

Ideální vztah Hailey a Justina ukazuje i dokumentární série, kterou popová hvězda vydala ještě před albem Changes. Tvůrci dokumentu věnovali jednu ze čtyř částí první série právě vztahu.

Cílem je, aby fanoušci pochopili, že právě díky Hailey je dnes Justin tam, kde je a může tvořit. Miluje ho proto, jaký je a je racionálním a stabilním prvkem ve vztahu, do kterého zpěvák občas přináší infantilnost. Hailey je Justinovi oporou i v tvorbě, vždy ho zajímá její názor.

Domů
Sdílet
Diskuse