Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2020 7:41
Čas čtení 1:06
Adam Novosad

Lidé v Británii čekali před obchodními domy IKEA i několik hodin. Při pohledu na tyto záběry zůstává rozum stát

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Obchodní domy IKEA mají lidé v oblibě.

Ve Spojeném království se v posledních dnech začala uvolňovat některá opatření proti pandemii koronaviru, a tak se na řadu dostaly i obchodní domy IKEA, informuje The Independent.

Zavřené byly uplynulé dva měsíce, a tak se zřejmě mnoha lidem zastesklo po minimalistickém nábytku a hlavně masových kuličkách. V několika lokalitách po celém Spojeném království se začaly před obchodními domy vytvářet obrovské fronty.

Doporučeno
Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička 31. května 2020 10:45

Někteří zákazníci si přivstali, aby se mohli do fronty postavit co nejdříve a vychutnat si pocit vítězství. Jedna zákaznice se před obchod postavila už v 5:45 ráno, jinde zase před sedmou hodinou. Kolemjdoucí pouze s úžasem v očích sledovali, jak se fronty začínají prodlužovat.

Domů
Sdílet
Diskuse